Louise Mühlback Hansen

Fysioterapeut

Fysioterapeut uddannet i 2019 fra Københavns Professionshøjskole, Hillerød.
Jeg har erfaring fra privat klinik, hvor jeg bl.a. har arbejdet med div. muskuloskeletale lidelser såsom skulderproblematikker, hofte- og knæartrose, rygsmerter, golfskader, nakke- og spændingshovedpine.

Derudover har jeg flere års erfaring inden for sportsfysioterapi, da jeg har været tilknyttet et professionelt fodboldhold siden 2017.

Når du opstarter et forløb hos mig, er det vigtigt at vi opnår en tæt kontakt og et godt samarbejde. Det er vigtigt for mig at du føler dig velkommen og tryg i mit selskab.
Første besøg vil bestå af en dybdegående samtale og en fysioterapeutisk undersøgelse, hvorefter vi sammen udarbejder en behandlingsplan der er tilpasset dine behov.

Jeg arbejder ud fra et helhedsorienteret blik, hvilket betyder at jeg ikke kun behandler symptomerne, men også finder årsagen til din problematik. Jeg har derfor stor fokus på at rådgive i en skadesforebyggende retning. Jeg stræber efter at tilbyde den bedste og mest effektive behandling og sætter stor pris på, at have flere forskellige værktøjer til hver enkelt person.

Jeg brænder for mit fag og for at hjælpe mennesker til en smertefri hverdag, hvorfor du altid vil møde mig med et smil og stort engagement.

I praksis arbejder jeg meget med kombinationen af manuel behandling og træningsterapi. Jeg har bl.a. kurser inden for følgende områder;

  • Akupunktur
  • Mobilisering og manipulation af ryg og nakke
  • Rygkursus i muskuloskeletal medicin
  • Pilates reformer uddannelse
  • Fysioflow – træningsmetode der arbejder med kroppens fasciesystem med det formål at øge bevægeligheden og aktivere kroppens ro- og hvilesystem
  • GLA:D – træning til hofte- og knæartrose

I min fritid dyrker jeg funktionel styrketræning, fysioflow, skiløb og har tidligere været elite golfspiller i flere år.

Overenskomst med sygesikringen: Ja