Michael Boie Clausen

Fysioterapeut

Jeg er fysioterapeut fra professionshøjskolen Metropol, København i januar 2010 og er efteruddannet i MDT (McKenzie), Idrætsfysioterapi og akupunktur. Jeg er i gang med den 5-årige uddannelse til Osteopat ved The International Academy of Osteopathy.

I de sidste tre år har jeg undervist fysioterapeutstuderende i klinisk praksis, hvilket betyder at der med mellemrum er to studerende i klinikken sammen med mig som observerer behandlinger.

Ønsker man ikke at have de studerende med under behandlingen er man selvfølgelig velkommen til at takke nej til dette.

Privat dyrker jeg vægtløftning og benytter min viden om styrketræning indenfor genoptræning af alt fra ryg til idrætsskader.

Jeg har særlig interesse for ryg-, nakke- bækken-, hofte-, knæ- og fodproblemer samt idrætsrelatede problemstillinger.

Undersøgelse og behandling hos mig

  • Samtale og undersøgelse
  • Diagnose inkl. en forklaring af diagnosens betydning
  • Behandlingsplan og prognose

Første konsultation har først og fremmest det  formål at stille en diagnose. Hvis vi ikke ved hvad der er galt, kan vi ikke vælge den korrekte behandling.
Diagnosen stilles via målrettet samtale og en grundig undersøgelse. Du får forklaret hvad diagnosen betyder.

Herefter lægger vi i fællesskab en plan for behandlingen. Behandlingen vil typisk være en kombination af:

  • Manuel behandling (jeg behandler dig)
  • Træning/øvelser (du behandler dig selv med min vejledning via hjemmetræning eller sammen med mig individuelt eller på et træningshold)
  • Ændringer af dine daglige aktiviteter der kan have haft betydning for problemets opståen.
I planen indgår også en prognose. Hvilken effekt kan du forvente af behandlingen og hvor lang tid kommer det til at tage før du har det bedre.
Er vi ikke istand til at stille diagnosen via en fysioterapeutisk undersøgelse, vil vi i samarbejde med din læge, sørge for at du får de nødvendige undersøgelser (røntgen, scanning eller andet). Vi indrager naturligvis også din læge hvis der kræves anden behandling end fysioterapi.

Overenskomst med sygesikringen: Ja