Lea Gottschalk

Fysioterapeut

Jeg har erfaring med hjerneskader og stor interesse inden for neurologi, børn og sportsskader. Jeg har holdundervisningserfaring med parkinson, balance, knæ- og funktionel træning. Hertil kan jeg bidrage med en lang trænings- og holdundervisnings erfaring fra mit virke i fitnessbranchen igennem 15 år.

Fra mine praktikophold har jeg erfaring med privatklinik, ortopædkirurgisk- og neurologisk afdeling på Bispebjerg hospital og flere kommunale genoptræningssteder.

Udover min uddannelse som fysioterapeut, er jeg uddannet inden for ledelse (Diplom & Connection management), NLP practitioner, massør og ernæring, jeg har også en lang række instruktør uddannelser bla. reformer, fitness-, step- og holdinstruktør. Som yderligere supplement til fysioterapien har jeg har videreuddannet mig i følgende:

  • bækken og underekstremiteter, der tager udgangspunkt i en biomekanisk behandlings model, der både sikrer optimal ledstilling, funktion omkring hofte, bækken, knæ og fod.
  • Løbestilsanalyser, henvendt til løbere med skader og konkret og korrekt genoptræning.
  • skulderskader – “Bliv skarp på skulder operationer og den post operative genoptræning”
  • Fysioyoga instruktør, henvendt til de patienter med kroniske sygdomme, fejlstillinger, smerter, psykiske sygdomme og generel afspænding.
  • Kropsorienteret traumebehandling, som sætter fokus på forløsning af traumeenergi ved berøring og bevægelse, og tager udgangspunkt i nervesystemet, og hvordan vi opfatter kroppens signaler.
  • Rectus diastase og bækken med udgangspunkt i Elin Solheims pricipper.
  • BeActivated intro kursus, der tager udgangspunkt i en muskelaktiverings metode.

Jeg dyrker selv styrketræning, står på ski, løber, træner- og underviser i reformertræning.

Jeg er uddannet professionsbachelor i fysioterapi fra professionshøjskolen Metropol, København september 2018.

I mødet med patienter er det vigtigt med en grundig undersøgelse og samtale og så skal vi være enige om målet med behandlingen, derefter vil vi tilrettelægge forløbet realistisk og hensynsfuldt i forhold til øvrige omstændigheder.

Jeg benytter både træning og manuelle teknikker i min behandling.

Overenskomst med sygesikringen: Ja