Vi tilbyder

holdtræning på klinikken

Her er du velkommen til at deltage på mindre hold i hyggelige lyse lokaler i trygge rammer og hvor vi vægter godt humør og høj faglighed.

Er du gået i stå med din træning, og trænger til et motiverende skub i den rigtige retning?
Vil du gerne i gang med at træne?
Er du ny opereret og har behov for genoptræning?
Er du er skadet og ikke kan komme i gang med træningen efter?
Vi står klar til at hjælpe dig!

Inden du starter din træning på hold, skal der altid være en konsultation med en fysioterapeut som hører om dit problem og undersøger dig med henblik på at finde det korrekte hold og træningsprogram der sigter mod mål for træningen i tæt samarbejde med fysioterapeuten.

Holdtræning

Vores hold er superviseret træning, hvor der altid er en fysioterapeut til stede.

Dit individuelle træningsprogram, vil være tilrettelagt efter dine personlige mål som er aftalt i samarbejde med din fysioterapeut.

Træningen vil typisk indeholde flere elementer som styrke-, balance-, koordinations- og udholdenhedstræning. Der vil altid være fokus på at træningen skal være overførbar til din sport eller hverdags aktiviteter. Både patienter/klienter med og uden henvisning kan deltage.

Vores hold har adgang til super træningsfaciliteter med: løbebånd, reformer, combi – cykel, cykler og crosstræner, MTT (medicinsk træningsterapi), romaskine, styrketræning med fri vægte, kettlebells og bolde etc.

Der er omklædnings – og badefaciliteter.

Er du interesseret i at høre nærmere om et af holdene, kontakt os venligst på

tlf.: 2345 1445